Espoon Palloseura hakee maalivahtivalmentajaa kaudelle 2023-2024

24.8.2023

MAALIVAHTIVALMENTAJA KAUDELLE 2023-2024

Mikä on tehnyt jalkapallosta ison? Suosio, pelaajat, fanit? Vai kenties se, kuinka sen vaikutukset voi aistia myös kentän ulkopuolella. Espoon Palloseura luo jalkapallokulttuuria, jota ei pysty kahlitsemaan peliajan puitteisiin. Urheilu on tavoitteiden asettamista, saavuttamista, ahkeruutta ja itsensä voittamista. EPSin seurakulttuuri on valtakunnallisesti tunnustettu laadukkaasta toiminnasta. Kaikki EPSin toiminnassa mukana olevat kantavat ylpeänä EPS arvoja ja heillä on rohkeus olla oma itsensä. Laadukkaalla jalkapallotoiminnalla luomme pohjan päämäärätietoiselle toiminnalle, periksiantamattomuudelle ja reilulle pelille. Haluamme, että jokaiselle mahdollistuu oman huipun löytäminen, myös valmentajalle.

MAALIVAHTIVALMENTAJAKSI ESPOON PALLOSEURAAN KAUDELLE 2023-2024

Etsimme osa- tai kokoaikaista maalivahtivalmentajaa. Vastuualueena työhön kuuluu harjoitusten suunnittelua ja johtamista, valmennustiimeissä mukana toimimista sekä mv-valmennuksen koordinointia ja kehittämistä. Valmennus kohdentuu joko U10-U15 tai U17-Edustus vaiheeseen. Saat tukea ja toimit yhteistyössä seuran päätoimisen maalivahtivalmennusvastaan kanssa.

Tavoitteenamme on rakentaa arvoihimme pohjautuvia ja urheilullisesti vahvoja joukkueita, sekä kasvattamaan pelaajia kohti omaa huippua aina jalkapalloammattilaisiksi asti. Etsimme valmentajia, jotka ovat halukkaita kehittämään itseään kohti omia tavoitteitaan sekä toimimaan seuran arvojen mukaisesti. Valmentajilta edellytetään myös sitoutumista EPS Metodin opiskeluun ja sen toteuttamiseen.

Tutustu EPS Metodiin tästä. EPS Metodi – EPS (espoonpalloseura.fi) Seurana tarjoamme vahvan tuen valmentajana kehittymiseen niin sisäisten kuin liiton koulutusten muodossa. Haku on auki 22.9. saakka. Tehtäviin valitun tulee esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6§:n 2 mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Lähetä hakemuksesi palloliiton Rec right sivustolta:
https://www.recright.com/careers/fi/seurojenpalloliitto/maalivahtivalmentaja-kaudelle-2023-2024-64ddae8b9183e31031c92e64

LISÄTIEDOT Urheilutoimenjohtaja Janne Kangasniemi (janne.kangasniemi@espoonpalloseura.fi / 050 412 2361)