Taustaa

Suomen Jalkapallovalmentajat ry

Suomen Jalkapallovalmentajat ry (SJV) on kaikkien suomalaisten jalkapallossa toimivien ohjaajien ja valmentajien yhteinen yhdistys, minkä tavoitteena on auttaa, neuvoa ja palvella jäseniään kaikissa heidän työhönsä liittyvissä asioissa.  SJV on sitoutunut Suomen Palloliiton sekä Veikkausliigan yhteisesti laatimiin eettisiin linjauksiin ja Kaikki Pelaa ohjeistukseen.

JÄSENLEHTI
Julkaisemme vuosittain 3-4 jäsenlehteä, jotka sisältävät runsaasti valmennusta, koulutusasiaa ja oikeusturva-asiaa sekä konkreettisia harjoitteita ja viikko-ohjelmia eri tasoille.

TIEDOTTEET
Yhdistys lähettää tiedotteita tarpeen mukaan tai voit itse lukea tuoreimmat uutiset kotisivuiltamme http://www.jalkapallovalmentajat.fi ja lähettää myös sähköpostia meille päin. 

KOTISIVUT
Kotisivuilla on mm.valmentajapörssi ja ilmoittautumiset täydennyskoulutuksiin.

VALMENTAJAPÄIVÄT
Järjestämme vuosittain Valmentajapäivät ja muita koulutustapahtumia, jotka ovat virallista lisenssien täydennyskoulutusta. Jäsenet saavat 20% alennuksen kaikista koulutustapahtumista.

SOPIMUSNEUVONTA
Yhdistykseltämme on saatavissa sopimusneuvontaa sekä valmentajasopimusmalleja. Jäsenistön käytössä on myös lakimiespalvelut.

KANSAINVÄLINEN TOIMINTA
SJV on Euroopan Jalkapallovalmentajaunionin (AEFCA) jäsen ja osallistuu vuosittain sen toimintaan.
Lisäksi meillä on erinomaiset yhteydet auttaa jäseniämme vierailemaan eurooppalaisissa seuroissa tai kansainvälisissä otteluissa. Tarvittaessa järjestämme opintomatkoja kokonaisille ryhmille.

YHTEISTOIMINTA
SJV:llä on yhteistyösopimus Suomen Palloliiton kanssa.