LTU Jalkapallo hakee päätoimista valmennuspäällikköä

3.8.2023

Jatkamme hakua! Littoisten Työväen Urheilijat, LTU on liikuttanut kaiken ikäisiä Littoislaisia jo vuodesta 1932. Liedossa ja Kaarinassa toimivassa monilajiseurassa on nyt jo lähes 400 jalkapallon ja futsalin harrastajaa ja joukkueita F-junioreista M60 ikämiehiin. Kehitämme LTU Jalkapallon toimintaa kokonaisvaltaisesti ja koska seura kasvaa nopeasti tarvitsemme joukkoomme osa- tai kokopäiväisen valmennuspäällikön edistämään jalkapallon ja futsalin valmennusta seurassa sekä tukemaan juniorijoukkueiden vapaaehtoisvalmentajia heidän päivittäisissä valmennustehtävissään.

Tehtävä on lähtökohtaisesti päätoiminen, mutta keskustelemme mielellämme myös valmentamisesta oman toimen ohella. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja seurastamme sekä avoinna olevasta tehtävästä saat jalkapallojaoston junioripäällikkö Juha-Pekka Heinoselta p. 040 7372575 sekä puheenjohtaja Arto Brandersilta p. 044 9063503.

Haku tapahtuu Palloliiton RecRight portaalin kautta osoitteessa https://urly.fi/2Hkg. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi viimeistään 30.9.2023 . Paikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä, mikäli sopiva henkilö tehtävään löytyy.