FC Kontu hakee seuravalmentajaa

17.1.2023

FC Kontu on Helsingissä toimiva tuhannen pelaajan jalkapalloseura, jolla on oma kuplahalli Jakomäessä ja kenttä Kurkimäessä. Hyvät olosuhteet luovat erinomaiset edellytykset niin pelaajien kuin valmentajien kehittymiselle. Emme tavoittele pikavoittoja, vaan panostamme yhtenäisiin toimintatapoihin ja pitkäjänteiseen toimintaan.

Pelaajamäärän lisääntyessä haemme seuravalmentajaa, joka haluaa olla mukana nostamassa itähelsinkiläistä jalkapalloa uudelle tasolle. Tehtävä on lähtökohtaisesti päätoiminen, mutta keskustelemme myös mielellämme valmentamisesta oman toimen ohella.

Jos sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, olet kannustava ja innostava ja pystyt ratkaisemaan eteen tulevat haasteet, olet etsimämme valmentaja. Työnantajana sitoudumme kouluttamaan sinut Palloliiton koulutuksissa niin pitkälle kuin kykysi riittävät. Pääset kouluttautumaan myös seuran sisäisissä valmentajakoulutuksissa.

Työnkuvaan kuuluu:

- Erikseen sovittavien ikäluokkien valmennus
- Pelaajarekrytointi ja pelaajatapahtumien organisointi

Odotamme sinulta:

- Halua menestyä kanssamme pitkäjänteisesti
- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- Hyviä vuorovaikutus- ja johtamistaitoja
- Hyviä suunnittelu- ja organisointitaitoja
- Soveltuvaa valmentajakoulutusta ja tahtoa kouluttautua eteenpäin
- Suomen kielen taitoa

Tarjoamme:

- Valmennuspäällikön sparrauksen, tuen ja työkalut menestykseen
- Erinomaiset olosuhteet omassa hallissa ja omalla kentällä
- Koulutuksen Palloliiton koulutuksissa

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Hae tehtävään viimeistään 13.2. lähettämällä vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveineen sähköpostilla maria.virolainen@fckontu.fi. Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6§:n mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikostaustaote.

Lisätietoja tehtävästä antavat valmennuspäällikkö Imran Qureshi, p.044 0890094 tai toiminnanjohtaja Maria Virolainen, p. 0449815951.