Laajasalon Palloseura hakee päävalmentajaa miesten edustusjoukkueeseen

15.12.2022

Laajasalon Palloseura lähes 1000 pelaajan jalkapalloseura Kaakkois-Helsingistä. Seuran miesten edustusjoukkueelle haetaan uutta vastuuvalmentajaa kaudesta 2023 alkaen.

Etsimällämme valmentajalla on lajiosaamista ja jonkin verran näyttöjä valmentamisesta, yhteistyökyky ja hyvät vuorovaikutustaidot kuuluvat myös haussa olevan valmentajan ominaisuuksiin. Optimitilanteessa hakija on halukas miesten edustusjoukkueen valmentamisen lisäksi olemaan mukana kehittämässä seuran toimintaa ja mahdollisesti toimia osana B-poikien valmennustiimiä.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävänkuvan ja kolmosen tasolle kilpailukykyisen joukkueen. Miesten edustusjoukkueemme pelaa kolmosessa ja on viime vuosina kuulunut lohkon kärkijoukkueisiin. Kaudella 2022 joukkue sijoittui lohkossaan kolmanneksi. Joukkueen runko muodostuu parhaassa peli-iässä olevista kokeneista pelaajista, mutta viime kausina mukaan on tullut myös nuoria pelaajia. Myös seuran junioriputki alkaa pikkuhiljaa tuottaa pelaajia, edustuksen harjoitus- ja pelivahvuuteen. Toivoisimmekin edustusjoukkueen valmentajan toimivan myös linkkinä edustuksen ja vanhempien juniori-ikäluokkien välillä. Osana linkkinä toimimista miesten edustuksen valmentajalla on mahdollisuus olla mukana myös B-poikien valmennustiimissä.

Tehtävästä maksetaan palkka. Tehtävä on osa-aikainen.

Hae mahdollisimman pian! Aloitamme haastattelut heti ja valmentaja nimetään heti sopivan henkilön löydyttyä

Vapaamuotoiset hakemukset ja tiedustelut
Juha Tikander
juha@laajasalonpalloseura.fi
0503747303