Valmentajaksi Gnistaniin?

26.10.2022

Oletko jalkapallovalmentaja tai liikunta-alan ammattilainen? Haluatko valmentaa motivoituneita junioripelaajia hyvissä ja koko ajan kehittyvässä seurassa? Hae valmentajaksi Gnistaniin!

Haemme valmentajia seuramme kilpa- ja haastejoukkueisiin. Meillä voit työllistyä oto-valmentajaksi, puolipäiväiseksi valmentajaksi tai kokopäiväiseksi valmentajaksi.

Kehitämme seuramme valmennustoimintaa jatkuvasti ja Valmentajamme saavat SPL koulutuksia sekä seuran oman sisäisen koulutuspolun. Etsimme henkilöitä, joilla on innostava ja pelaajalähtöinen ote valmentamiseen sekä halu kehittää itseään valmentajana. Kerro hakemuksessasi rohkeasti itsestäsi ja ajatuksistasi koskien jalkapalloa ja valmentamista.

GNISTAN on käynnistänyt rekrytointiprosessin, jonka tavoitteena on löytää uusia valmentajia seuran junioritoimintaan. Seura hakee useita valmentajia ja ohjaajia erityyppisiin työtehtäviin.

Poikaikäluokkiin haetaan vastuuvalmentajia P2008 ja P2009.

Tehtäviin valittavilta henkilöiltä edellytämme soveltuvaa valmentajakokemusta ja -koulutusta.
Vastuuvalmentajan tärkeimmät ominaisuudet ovat kuitenkin vahvat vuorovaikutustaidot sekä halu sitoutua pitkäjänteisesti GNISTAN:n seuratoimintaan.
GNISTAN hakee lisäksi apuvalmentajia seuran eri ikäluokkien joukkueisiin. Apuvalmentajan tehtävässä on mahdollista aloittaa vaikka heti, ja valittavien henkilöiden tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu halu kehittää sekä itseään että pelaajia.
Apuohjaajilta edellytetään halua sekä itsensä kehittämiseen että lasten kanssa toimimiseen.
Seura tarjoaa valmentajilleen korvauksen tehdystä työstä, koulutusta (sisäistä ja ulkoista) sekä seuran tuen ja metodologian.

Mitä etsimme?
- Sinulla on kokemusta valmennuksesta, tai olet innostunut ja motivoitunut aloittamaan oma valmentajaurasi
- Olet sitoutunut oppimaan uutta osana valmennustiimiä ja haluat kehittää itseäsi valmentajana
- Olet valmis sitoutumaan joukkueen ja seuran toimintaan ja toimimaan seuran linjausten mukaisesti
- Omaat hyvät sosiaaliset taidot, joita kykenet hyödyntämään valmennustiimityöskentelyssä, kentällä pelaajien kanssa ja vuorovaikutuksessa vanhempien kanssa
- Olet jo aloittanut kouluttautumisen liiton koulutusputkessa, tai olet valmis siihen sitoutumaan

Mitä saat?
- Pääset työskentelemään huipputason jalkapalloseurassa
- Pääset kehittymään valmentajana erinomaisessa valmennusympäristössä
- Valmennuksen tukena on ikävaiheen oma valmennuspäällikkö

Valmennustehtävien lisätiedot
- Tehtävistä maksettava korvaus sovitaan osana sopimusneuvotteluja
- Vaadimme lasten ja nuorten joukkueissa toimivia valmentajia esittämään oikeusrekisterikeskuksen myöntämä rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen

Lisätietoja tehtävästä:
valmennuspäällikkö
Niclas Nortemo, 044 922 0481, niclas.nortemo(at)gnistan.fi