Gnistan hakee kokoaikaista valmentajaa lapsivaiheeseen (U6-U9)

14.9.2022

Oletko jalkapallovalmentaja tai liikunta-alan ammattilainen? Haluatko valmentaa motivoituneita junioripelaajia hyvissä ja koko ajan kehittyvässä seurassa? Hae valmentajaksi Gnistaniin! Haemme valmentajia seuraGnistanimme kilpa- ja haastejoukkueisiin. Meillä voit työllistyä oto-valmentajaksi, puolipäiväiseksi valmentajaksi tai kokopäiväiseksi valmentajaksi. Kehitämme seuramme valmennustoimintaa jatkuvasti ja Valmentajamme saavat SPL koulutuksia sekä seuran oman sisäisen koulutuspolun. Etsimme henkilöitä, joilla on innostava ja pelaajalähtöinen ote valmentamiseen sekä halu kehittää itseään valmentajana. Kerro hakemuksessasi rohkeasti itsestäsi ja ajatuksistasi koskien jalkapalloa ja valmentamista.

HAEMME NYT KOKOAIKAISTA VALMENTAJA LAPSIVAIHEESEEN (U6-U9)

Työnkuvaan kuuluu 5v5-ikäluokan kokonaisuudesta vastaaminen sisältäen harjoituksien suunnittelu ja johtaminen, viestintä, pelaajaliikenteestä vastaaminen. Tavoitteenamme on rakentaa arvoihimme pohjautuvia ja urheilullisesti vahvoja joukkueita, sekä kasvattamaan pelaajia kohti omaa huippua aina jalkapalloammattilaisiksi asti. Etsimme valmentajia, jotka ovat halukkaita kehittämään itseään kohti omia tavoitteitaan sekä toimimaan seuran arvojen mukaisesti.


Toivomme Sinulta:

  • Soveltuvaa valmentaja- tai liikunta-alan koulutusta
  • Kykyä johtaa kokonaisuutta ja toimia osana ikävaiheen valmennustiimiä
  • Näkemystä ja ymmärrystä seuran metodologiasta
  • Korkeaa työmoraalia ja ongelmanratkaisukykyä
  • Halua rakentaa pitkäjänteistä toimintaa

Seurana tarjoamme vahvan tuen valmentajana kehittymiseen niin sisäisten kuin liiton koulutusten muodossa. Lähetä vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveineen Palloliiton RecRight järjestelmään. Paikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä. Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6§:n 2 mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Niclas Nortemo

niclas.nortemo@gnistan.fi