Ylämyllyn Yllätys etsii valmentajia kaudelle 2022-2023

14.6.2022

Ylämyllyn Yllätys on Liperin kunnassa toimiva vajaan 500:n pelaajan jalkapallon erikoisseura, jonka avainhenkilöitä ovat valmentajat. Yllätyksen joukkueet harjoittelevat talvella Ylämyllyn Jyrin liikuntahallin, Ylämyllyn Yläkoulun ja Liperin kirkonkylän koulukeskuksen saleissa. Muutamia vuoroja joukkueilla on myös Joensuun Rantakylän jalkapallohallissa. Ulkokaudella toimintamme keskittyy Paloaukean tekonurmelle Ylämyllyn Jyriin. Paloaukealle Jyriin pääsee esimerkiksi julkisilla kulkuvälineillä hyvin Joensuun keskustasta. Yllätys etsii kaudelle 2022-2023 oman toimen ohella toimivia joukkueiden valmentajia, joilla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä halukkuus oppia lisää valmentamisesta.

Joitakin vapaita valmentajan pestejä löytyy jo tälle kaudelle.

Seurassamme on sopivia tehtäviä niin kokeneille kuin aloitteleville valmentajille. Tarjolla on erilaisia työnkuvia, jotka määritellään kunkin valmentajan kohdalla erikseen. Työnkuvaan vaikuttavat mm. valmentajan ajan käytön mahdollisuudet sekä aikaisempi valmentajakokemus ja -koulutus.

Työnkuvia voidaan yhdistellä, joten päätoiminen työ on myös mahdollinen.

Valmentajan tukena seurassa on valmennuslinja sekä seuran valmennuspäällikkö, että muut palkalliset työntekijät ja vapaaehtoiset.

Seuran sisäisen koulutuksen ja henkilökohtaisen tutoroinnin lisäksi seura tarjoaa valmentajille mahdollisuuden suorittaa Palloliiton koulutuksia koulutushalukkuuden mukaan. Valmentajalle maksetaan työstä tuntimääräinen palkkio, jonka suuruus riippuu työnkuvasta ja sen vaativuudesta, sekä valmentajan kokemuksesta ja koulutustasosta.

Haemme vastuuvalmentajan + valmentajan tehtäviin muun muassa

- Seuran maalivahtivalmennuksesta vastaavaa/maalivahtivalmentajaa/ (7-16 vuotiaat). Harjoituksia toimenkuvan mukaan (aloitus sopimuksen mukaan)

- Vastuuvalmentajia/Valmentajia poikien/tyttöjen 7-15 vuotiaiden joukkueisiin (aloitus syyskuussa 2022 tai sopimuksen mukaan)

Hae tehtävää/tehtäviä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus valmennuspäällikkö Markus Ihalaiselle osoitteeseen ihalainen.markus@gmail.com ja tiedustelut puhelimitse numeroon 0505437003.

Kerro hakemuksessasi mahdollinen pelaaja-, sekä valmennustaustasi, että palkkatoiveesi.

Tutustu myös seuran nettisivuihin: https://www.yly.fi/