Kehity loistavaksi juniorivalmentajaksi Tampereen kisatovereiden P14-joukkueessa!

6.6.2022

Tampereen kisatoverien P14-joukkueen pojat ovat pelanneet yhdessä jo vuosia. Nyt heillä on ensimmäinen kunnon haaste, jotta he voisivat kehittyä pelaajina ja joukkueena omalle huipputasollensa. He tarvitsevat kipeästi uutta lisävoimaa valmennukseensa.

TKT:n P14-joukkue koostuu kahdesta ryhmästä. Kilpa- ja harrasteryhmästä. Kilparyhmän toiminta on harrasteryhmää tavoitteellisempaa ja ryhmässä on erittäin lahjakkaita pelaajia, joilla on kaikki mahdollisuudet kehittyä taitojensa puolesta aivan huipputasolle. Myös harraste- eli haasteryhmässämme on taidokkaita pelaajia, joita peluutetaan myös vaativammissa peleissä sarjaa ylempänä.

Mukanamme pääset osaksi ainutlaatuista juniorijoukkuetta. Etsimme innokkuutta ja intohimoa enemmän kuin ammattitaitoa. Tarjoamme kehittymismahdollisuuden kohti jalkapallovalmennuksen hienoimpia saloja. Saat mahdollisuuden kehittää toimintaamme yhdessä tiimin kanssa. Lähimmiksi valmennuskavereiksesi saat erittäin kokeneet juniorivalmentajat, jotka tuntevat jo joukkueen vuosien kokemuksella. Et siis suinkaan ole yksin haasteen edessä.

Rennon, mutta määrätietoisen valmentamisen meininki, ilman ryppyotsaista puristamista, odottaa sinua. Pääset myös osaksi ainutlaatuista aktiivisista vanhemmista koostuvaa johtoryhmää, jonka vastuulla on joukkueen johto. Olemme jakaneet joukkueenjohdollisia vastuita ja työskentelemme tiiminä tiiviissä yhteistyössä valmentajien kanssa. Tämä ainutlaatuinen konsepti jakaa taakkaa yhdeltä JOJOlta useammalle tekijälle ja jo lyhyen kokemuksemme mukaan nostaa tehtyjen päätösten laatua sekä sitouttaa vanhempia yhteistyöhön. Pääset siis tässäkin asiassa osaksi joukkuetta täysin uudella tavalla.

Olemme tällä hetkellä kilpajoukkueen kanssa läntisen kakkossarjan lohko B:n kärkikahinoissa. Mahdollisuutemme nousta ykkössarjaan syyskierrokselle näyttävät tällä hetkellä hyviltä. Haastejoukkueemme on kolmossarjan viidentenä. Osa pelaajistamme on noteerattu Palloliiton Huuhkajapolulla. Saat huippuvalmennettavia vastuullesi!

Mitä toivomme sinulta?

- Intohimoa jalkapallovalmennukseen ja valmentajana kehittymiseen
- Kokemusta junioreiden parissa valmentamisesta tai halua kehittyä siinä
- Kiinnostusta valmennusmenetelmien kehittämiseen
- Positiivista asennetta sekä me-henkeä

Mitä tarjoamme sinulle?

- Mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä jalkapallovalmentajana VOK:n (Valmennusosaamisen kehittäjä) ohjauksessa ja seuran tukemana
- Mahdollisuuden kehittää TKT:n juniorijalkapallon konseptia sekä osallistua pelaajakehitykseen
- Ainutlaatuisen johtoryhmäkonseptin tuen käytännön asioiden (joukkueenjohto, huoltajuus, yms) hoitamisessa
- Ainutlaatuisen harjoittelumiljöön Ensilässä Näsijärven rannalla (toki harjoittelemme myös muuallakin)
- Kulukorvauksen esim. harjoituksiin ja peleihin käytetyistä matkoista

PAIKKA TÄYTETÄÄN HETI SOPIVAN HAKIJAN LÖYDYTTYÄ.

Jos haluat kehittyä osaavaksi valmentajaksi juniorivalmentajana ja Näsijärven rannalla sijaitseva kartanomiljöö kiinnostaa sinua valmennusympäristönä, ota heti yhteyttä:


TKT:n valmennuspäällikkö, VOK Kari Kivipelto, puh. 040 524 9518, sähköposti: tktvalmennuspaallikko@gmail.com

Lisätietoa joukkueen ainutlaatuisesta johtoryhmäkonseptista antaa joukkueenjohtaja Sami Lakaniemi, puh. 050 482 1784, laksu@live.com