Jäsenhuone|Työhuone

Paikka valmentajalle PuiU:n edustusjoukkueessa

11.10.2021

Puistolan Urheilijoiden Miesten Kolmosessa pelaava edustusjoukkue hakee hyvään porukkaansa valmentajaa.Jos koet omaksesi mielenkiintoisen tehtävän, niin käytössäsi on jo valmiina kaksi apuvalmentajaa, joilla on yhteensä kymmenien vuosien kokemus PuiU:n edustusjoukkueessa mukana olosta. Taustajoukkomme on erinomainen ja vahva, joka ei jätä pulaan omiaan.

Sinun ei tarvitse olla valmis huippuvalmentaja, vaan toivomme sinun olevan innostunut ja halukas kehittymään sekä kehittämään joukkuetta. Toivoisimme, että innokkuutesi tarttuisi joukkueen pelaajiin ja jokaisen viikon jälkeen jäisi jokaiselle pelaajalle sellainen fiilis, että he ovat joko oppineet jotain uutta tai parantaneet osaamista jollain osa-alueella jalkapallossa.

Olisi hyvä, jos sinulla on jonkun näköistä näyttöä valmennustyöstä / tutkintoja ja olet kenties toiminut myös juniorivalmennuksessa, koska yksi tärkeä tehtäväsi on toimia linkkinä meidän junioreihin päin ja nostaa heitä mukaan miesten rinkiin. Meidän kautta on myös mahdollisuus lisä kouluttautua Palloliiton valmennuskursseilla sitoutumisen mukaan.

Emme voi luvata ruhtinaallisia korvauksia, mutta oikealle futismiehelle tarjoamme mielenkiintoisen paikan PuiU:n hyvässä joukkueessa. Jos tämä kolahtaa ja kuulostaa sinun hommaltasi, niin älä emmi, laita vapaamuotoinen hakemus toivotun korvauksen kera osoitteeseen mapo24 (a) hotmail.com ja aiheeksi/otsikoksi "PuiU valmentaja".

Lisätietoja saa: Maxim Poljakov, mapo24 (a) hotmail.com