Jäsenhuone|Työhuone

Laajasalon Palloseura etsii vastuuvalmentajia, apuvalmentajia ja kerhoryhmien ohjaajia

7.10.2021

Laajasalon Palloseura on yli 800 pelaajan jalkapalloseura Helsingistä. Toiminnan tarkoituksena on tarjota laadukkaita jalkapalloelämyksiä omalla vihreällä saarellamme. Seuran uudistetun valmennuslinjan kolme peruspilaria ovat urheilullisuus, uskallus ja osaaminen.Toiminnan kasvaessa etsimme uusia valmentajia. Voit olla jo kokenut ja koulutettu valmentaja tai valmennuspolkusi alussa oleva valmentaja, löydämme varmasti sopivan tehtävän. Tarvittaessa seura tukee kouluttautumisessa ja toimintatapaamme kuuluu valmentajien sparraus ja tukeminen arkipäivän valmennusympäristössä. Sinun tärkeimmät ominaisuutesi ovat sitoutuminen, hyvä kontakti valmennettaviin ja innokkuus oppia.

Tällä hetkellä etsimme vastuuvalmentajia lasten ja nuorten haastejoukkueisiin, apuvalmentajia B-poikien valmennustiimiin, apuvalmentajia lasten ja nuorten joukkueisiin sekä vastuuvetäjiä liikuntakerhoihin.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kaikista tehtävistä maksetaan palkka. Tehtävät ovat osa-aikaisia.

Hakemukset ja lisäkysymykset
Toiminnanjohtaja Juha Tikander juha a laajasalonpalloseura.fi 050 3747 303
tai
Valmennuspäällikkö Pertti Grönberg pertti a laajasalonpalloseura.fi 050 5725 006