Jäsenhuone|Työhuone

TPV hakee oman toimen ohella toimivia valmentajia

7.9.2021

TPV:ssä on tarjolla monenlaisia mahdollisuuksia toimia valmentajana ja ohjaajana. Mikäli haluat olla mukana vain kerran viikossa tai haaveilet valmentavasi joskus ammatiksesi niin seurassamme on tehtäviä tarjolla.Kilpajoukkueen valmentaja
Harjoituksia 3-5 x viikossa. Haluat auttaa innokkaita pelaajia kehittymään paremmiksi. Sinulla on lajitaustaa sekä mielellään myös kokemusta lasten ja nuorten ohjaamisesta tai valmentamisesta. Olet sitoutunut valmentaja ja haluat kehittyä valmentajana paremmaksi. Joukkueiden vastuuvalmentajilta edellytämme toimintaan soveltuvaa Palloliiton lisenssiä tai suunnitelmaa suorittaa se. Arvostamme myös liikunta- ja/tai opetusalan opintoja.

Ympärivuotisen joukkueen valmentaja
Harjoituksia 2-3 x viikossa. Haluat auttaa lapsia ja nuoria saamaan onnistumisen kokemuksia jalkapallon parissa sekä kehittämään laji- ja liikuntataitoja monipuolisesti. Osaat ottaa kaikki pelaajat huomioon heidän taidoistaan riippumatta. Arvostamme omaa lajitaustaa joko pelaajana tai valmentajana sekä liikunta- ja/tai opetusalan opintoja.


Etsimme eri joukkueisiin vastuu- ja apuvalmentajia sekä maalivahtivalmentajia.


Tarjoamme valmentajalle ja ohjaajalle mahdollisuuden kouluttautua seuran ja Palloliiton kursseilla. Annamme käyttöön valmennuslinjan materiaaleineen sekä seuran päätoimisten henkilöiden tuen valmennustehtävään. Valmentajalle ja ohjaajalle maksettavat korvaukset riippuvat tehtävän vaativuudesta sekä valmentajan koulutustasosta. Osalla seuramme valmentajista valmentajanpolku on johtanut uuteen ammattiin.

Yhteydenotot ja hakemukset: Valmennuspäällikkö Petri Taskiseen: petri.taskinen@tpv.fi, 044 555 3289