Jäsenhuone|Työhuone

Seinäjoen Mimmiliiga etsii uutta valmentajaa naisten edustusjoukkueen ja tyttöjen B-juniorien valmennustiimiin!

12.10.2020

Seinäjoen Mimmiliiga (SeMi) on Pohjanmaan alueen suurimpia nais- ja tyttöjalkapalloiluun keskittyneitä seuroja. Seurassamme on vuosittain noin kymmenen eri ikäluokkien joukkuetta, joista nuorin ryhmämme koostuu 5-7 vuotiaista pallokoululaisista ja toisessa päässä toimintaamme on SeMin aikuisten harrasteryhmää "Ladyt". Seuratoimintamme perustuu vakaaseen tahtoon kyetä innostamaan mahdollisimman monia tyttöjä ja naisia liikuntaan ja jalkapalloharrastuksen pariin. Tavoitteenamme on tarjota laadukasta jalkapallotoimintaa vakaalla pelaajapolulla nuorimmista ikäluokista aina edustusjoukkueeseen asti sekä mahdollisuuden uraan jalkapallon parissa korkeallakin tasolla.

SeMi hakee kaudelle 2021 Kakkoseen nousseelle Naisten edustusjoukkueelleen sekä T18 Ykkösessä pelaavalle B-juniorien joukkueelleen valmentajaa vahvistamaan jo olemassa olevaan valmennusryhmään. Valittava valmentaja tulee toimimaan osana joukkueiden valmennusryhmää ja pääsee vastaamaan sekä harjoituksista että peluutuksesta niin, että se parhaiten soveltuu hänen kykyihinsä ja halukkuutensa. Haemme henkilöä, joka on valmis ottamaan vastuuta valmennuksesta!

Lopulliseen työnkuvaan vaikuttavat muu muassa valmentajan ajankäytön mahdollisuudet sekä aikaisempi valmentajakokemus ja -koulutus. Vastuuta on tarjolla niin kokeneelle, kuin vähemmän kokeneellekin valmentajalle. Tärkeää on intohimoinen asenne nais- ja tyttöjalkapalloa kohtaan, halu kehittyä valmentajana, uskallus esittää uusia ja erilaisia näkökulmia sekä haastaa joukkueissa jo toimivia valmentajia.

Työnkuva sisältää muun muassa harjoituksissa ja peleissä ohjaamista iltaisin- ja viikonloppuisin sekä kommunikointia pelaajien, vanhempien ja muiden valmennustiimiin kuuluvien henkilöiden kanssa. Joukkueet harjoittelevat 2-3 krt/viikko. Seura tarjoaa valmentajilleen mahdollisuuden myös suorittaa Palloliiton koulutuksia aina aloittelevien valmentajien Futisvalmentajan Startti-koulutuksesta alkaen.

Valmentajalta toivomme:

- Uefa C -tason valmentajakoulutusta tai vähintään suunnitelmaa sen suorittamiseksi
- Halua kehittää itseään ja muita ympärillään
- Kykyä ja halua työskennellä osana (valmennus)ryhmää
- Uskallusta haastaa valmennusryhmää ajattelemaan asioita eri tavoin
- Halua kehittää pelaajia kokonaisvaltaisesti myös pelikentän ulkopuolella
- Innostusta naisjalkapalloa kohtaan
- Mahdollisen toiveen kummassa joukkueessa haluaisit ensisijaisesti valmentaa

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen toimisto@semi.fi 31.10.2020 mennessä.

Hakemukseen on hyvä mainita:

- Nimi ja yhteystiedot
- Tavoitteesi valmentajana
- Valmennuskokemus
- Voimassa olevat valmentajalisenssit/käydyt koulutukset ja mahdollinen koulutushalukkuus
- Muu koulutustausta
- Joukkue/joukkueet, joita olet kiinnostunut valmentamaan
Haastattelemme valmentajia jo hakuaikana ja valitsemme valmentajan sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemukset, yhteydenotot ja lisätiedot:
Seurakehittäjä Jerkko Holmi, toimisto@semi.fi, 0400 246 261

PS. Haemme valmentajia myös muihin juniorijoukkueisiimme. Ota yhteyttä, niin katsotaan, mikä joukkue sopisi juuri sinulle!