Jäsenhuone|Työhuone

Ylämyllyn Yllätys etsii oman toimen ohella toimivia valmentajia

30.9.2020

Ylämyllyn Yllätys on Liperin kunnassa toimiva jalkapallon erikoisseura (pelaajia yli 320), jonka avainhenkilöitä ovat valmentajat. Yllätyksen joukkueet harjoittelevat talvella Ylämyllyn Jyrin liikuntahallin, sekä Ylämyllyn Monitoimitalon saleissa, ja Liperin kirkonkylän koulukeskuksen saleissa. Muutamia vuoroja joukkueilla on myös Joensuun Rantakylän jalkapallohallissa. Ulkokaudella toimintamme keskittyy Paloaukean tekonurmelle Ylämyllyn Jyriin, joka sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Joensuun yliopiston kampukselta. Yllätys etsiikin nyt oman toimen ohella toimivia joukkueiden valmentajia, joilla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä halukkuus oppia lisää valmentamisesta.

Seurassamme on sopivia tehtäviä niin kokeneille, kuin aloitteleville valmentajille. Tarjolla on erilaisia työnkuvia, jotka määritellään kunkin valmentajan kohdalla erikseen. Työnkuvaan vaikuttavat mm. valmentajan ajan käytön mahdollisuudet sekä aikaisempi valmentajakokemus ja -koulutus. Työnkuvat sisältävät mm. harjoitusten ja pelien ohjaamista iltaisin- ja viikonloppuisin, kommunikointia pelaajien, vanhempien ja muiden valmennustiimiin kuuluvien henkilöiden kanssa. Valmentajan tukena seurassa on valmennuslinja sekä seuran valmennuspäällikkö, että vapaaehtoiset.

Seuran sisäisen koulutuksen ja henkilökohtaisen tutoroinnin lisäksi seura tarjoaa valmentajille mahdollisuuden suorittaa Palloliiton koulutuksia alkaen aloittelevien valmentajien Futisvalmentajan Startti-koulutuksesta. Valmentajalle maksetaan työstä korvaus, jonka suuruus riippuu työnkuvasta ja sen vaativuudesta sekä valmentajan kokemuksesta ja koulutustasosta.

Haemme vastuuvalmentajaa ainakin seuraaviin joukkueisiin, mutta myös tyttöpuolella on mahdollista toimia. Joukkueet harjoittelevat 2-3 krt/viikko

- Miesten Edustusjoukkue
- Pojat 2008 syntyneet (P13)
- Pojat/Tytöt 2014 - 2015 syntyneet (P/T6)

Haemme myös valmentajaa;

- Yllätyksen perhefutikseen (3-5 vuotiaat) 1-2 harj/viikko
- Seuran maalivahtivalmentajaa (7-16 vuotiaat) 2-3 harj/viikko

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus valmennuspäällikkö Markus Ihalaiselle osoitteeseen ihalainen.markus@gmail.com ja tiedustelut puhelimitse numeroon 0505437003. Kerro hakemuksessasi mahdollinen pelaaja-, sekä valmennustaustasi, että palkkatoiveesi.