Jäsenhuone|Työhuone

TPV etsii oman toimen ohella toimivia valmentajia

18.8.2020

Tampereen Pallo-Veikot on kasvattajaseura, jonka avainhenkilöitä ovat valmentajat. Etsimme nyt oman toimen ohella toimivia valmentajia ikäkausijoukkueisiimme, joiden tavoitteena on kehittää pelaajia systemaattisesti ja määrätietoisesti. Arvostamme valmentajissamme halua opettaa ja oppia jalkapalloa, vuorovaikutustaitoja, yhteistyö- ja organisaatiokykyä.Seurassamme on sopivia tehtäviä niin kokeneille kuin aloitteleville valmentajille. Tarjolla on erilaisia työnkuvia, jotka määritellään kunkin valmentajan kohdalla erikseen. Työnkuvaan vaikuttavat mm. valmentajan ajan käytön mahdollisuudet sekä aikaisempi valmentajakokemus ja -koulutus. Työnkuvat sisältävät mm. harjoitusten ja pelien ohjaamista iltaisin- ja viikonloppuisin, kommunikointia pelaajien, vanhempien ja muiden valmennustiimiin kuuluvien henkilöiden kanssa. Valmentajan tukena seurassa on valmennuslinja sekä seuran päätoimiset henkilöt.

Seuran sisäisen koulutuksen ja henkilökohtaisen tutoroinnin lisäksi seura tarjoaa valmentajille mahdollisuuden suorittaa Palloliiton koulutuksia alkaen aloittelevien valmentajien Futisvalmentajan Startti-koulutuksesta. Aikaisemmin suoritetut Palloliiton koulutukset sekä liikunta-, kasvatus- tai opetusalan koulutuksen katsomme eduksi. Valmentajalle maksetaan työstä kulukorvaus, jonka suuruus riippuu työnkuvasta ja sen vaativuudesta sekä valmentajan kokemuksesta ja koulutustasosta.

Mikäli olet kiinnostunut valmentamaan TPV:ssä tai haluat lisätietoja ota yhteyttä Urheilutoimenjohtaja Anssi Yliseen, anssi.ylinen@tpv.fi, 0400 863 848.