Jäsenhuone|Työhuone

Kauklahden Pyrintö hakee nappulavastaavaa

18.6.2020

 

NAPPULAVASTAAVA
Kauklahden Pyrintö (KaPy) on kasvava ja kehittyvä sekä samanaikaisesti vahvat juuret omaava Espoon vanhin suomenkielinen urheiluseura, joka keskittyy tervehenkisen ja tavoitteellisen juniorijalkapallon edistämiseen. Harrastajamäärämme kasvaa jatkuvasti, ja nyt etsimme joukkoomme KaPyn historian ihka ensimmäistä NAPPULAVASTAAVAA.


Tuleva toimenkuvasi

Vastaat nuorimpien ikäluokkiemme toiminnasta. Sinun johdollasi perustamme vuosittain uuden, aloittavan ikäluokan, jonka valmentaminen, sekä perheiden ja joukkueen toimihenkilöiden perehdyttäminen toimintaan on vastuullasi. Lisäksi tuet muita nuorempia ikäluokkia joukkuetoiminnan suunnittelussa ja toteutuksessa.

Joukkuetoiminnan lisäksi tulet suunnittelemaan ja toteuttamaan leirejä sekä yhteistyötapahtumia alueen koulujen ja päiväkotien kanssa. Huolehdit myös perheliikuntaleikkikoulujen toteutuksesta ja kehittämisestä. KaPy aloittaa syksyllä 2020 iltapäiväkerhotoiminnan lähialueen kouluilla yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa, ja Sinulla tulee olemaan tässä suuri rooli. Seuramme kehittyy juuri nyt vahvasti, joten pääset mukaan innostavaan ja mielenkiintoiseen vaiheeseen, jossa Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa niin seuran toimintaan kuin omankin monipuolisen työnkuvasi sisältöön.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä seuran valmennuspäällikön kanssa. Työtänne tukee aktiivinen ja innostunut johtokunta.

Mitä odotamme Sinulta

Toivomme Sinulla olevan aiempaa kokemusta lasten parissa työskentelystä, sekä ennen kaikkea innostusta ja kiinnostusta lasten ja perheiden kanssa toimimiseen. Koulutukseltasi saatat olla esimerkiksi liikunnanohjaaja tai vastaava. Myös oma liikunnallinen taustasi, erityisesti jalkapallon parista, sekä monipuolinen kiinnostus urheiluun tukevat tehtävässä suoriutumista. Luonnollisesti tuemme Sinua aktiivisesti osaamisesi kehittämisessä ja tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua työn lomassa.

Olet innostunut, oma-aloitteinen ja idearikas toiminnan kehittäjä. Olet myös helposti lähestyttävä ja omaat erinomaiset yhteistyötaidot.

Tehtävä on kokopäiväinen ja työsuhde vakituinen. Valittavalta henkilöltä tarkistamme rikosrekisteriotteen. Toivomme Sinun pystyvän aloittamaan joukossamme vielä tämän kesän aikana. Lisätietoja seurastamme sekä avoinna olevasta tehtävästä saat seuramme puheenjohtajalta ja tulevalta esimieheltäsi, Johanna Kurikalta, p. 050 522 1583 tai tulevalta työkaveriltasi, valmennuspäällikkö Teemu Metsolalta p. 040 967 9877. Mikäli koet, että paikka voisi olla juuri Sinua varten, lähetä hakemuksesi viimeistään 5.7.2020 osoitteeseen johanna.kurikka@gmail.com.