Jäsenhuone|Työhuone

Keimolan Kaiku hakee puolipäiväistä seuravalmentajaa

23.3.2020

 

Keimolan Kaiku eli KeiKa on Vantaalla Kivistön alueella toimiva monilajisseura ja sen jalkapallojaoksen alaisuudessa pelaa tällä hetkellä nelisen sataa eri-ikäistä futaria. Keika tarjoaa kaikille halukkaille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa laadukkaassa ympäristössä omalla tasollaan, omista lähtökohdistaan, pelkästä harrastamisesta tavoitteelliselle kilpatasolle.

Seuramme toiminnan kehittämiseen olemme saaneet opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea ja olemme myös mukana Suomen Palloliiton perhefutis -seurakehityshankkeessa.

Nyt haemme joukkoomme vakituiseen tehtävään puolipäiväistä (20 h/vk) seuravalmentajaa. Seuravalmentajan työ painottuu 3 – 8 -vuotiaiden lasten ohjaamiseen ja valmentamiseen.

Seuravalmentaja vastaa KeiKassa:
Perhefutis -toiminnan vetämisestä (lapset alle 4 vuotta vanhempien kanssa), toimii Pallokerhon (4-5 -vuotiaat) pääohjaajana, toimii aloittavan ikäluokan (6 -vuotiaat) vastuuvalmentajana sekä toimii vastuuhenkilönä koulu- ja päiväkotiyhteistyössä. Muista mahdollisista tehtävistä sovitaan valitun kanssa erikseen.
Harrastevalmentajalla on Pallokerhossa mukana apuohjaajia ja kaikessa tekemisessä on tukena seuran toiminnanjohtaja.

Odotamme sinulta:
Tärkeintä on, että tulet hyvin toimeen lasten kanssa ja sinulla on jo kokemusta lasten kanssa toimimisesta. Lisäksi toivomme vähintään 18-vuoden ikää, kiinnostusta ja innostusta liikuntaan ja futikseen ja valmiutta tehdä iltatöitä sekä mahdollisesti myös viikonloppuisin.
Jalkapallovalmennuskokemus ja -koulutus on eduksi, mutta seura myös tarjoaa mahdollisuuden koulutuksiin. Oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen (20 h/vk), toiminta tapahtuu pääasiassa Kivistön suuralueella (Kivistö, Kannisto, Keimola). Työn aloittamisesta voidaan sopia valitun henkilön kanssa tarkemmin.

Vapaamuotoiset hakemukset (sis. palkkatoive, CV, mahdolliset suosittelijat) 15.4. mennessä sähköpostiosoitteeseen kimmo.saaristo@keimolankaiku.fi
Lisätietoja samasta email-osoitteesta tai puhelimitse 050 300 5196 (arkisin klo 10-17).

Tehtävään valitun tulee toimittaa ennen valintaa rikosrekisteriote lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisesti.