Jäsenhuone|Työhuone

EIF hakee osa-/kokopäivästä seuravalmentajaa

1.11.2019

Seuravalmentaja hakusessa

Ekenäs Idrottsförening r.f. (EIF fotboll) etsii seuraan osa-/kokopäivästä seuravalmentajaa. Seuran junioritoiminta on hyvällä mallilla, mutta tunnistamme jatkuvasti kasvavan tarpeen saada käytännön valmennustukea juniorijoukkueille. Lisäksi seura haluaisi laajentaa omaa tarjontaansa alueen junioreille, jotka ovat jo toiminnassa mukana sekä heille, jotka vielä harkitsevat jalkapalloharrastuksen aloittamista. Tavoitteena on muun muassa tarjota jonkun muotoista kerhotoimintaa tai lisäharjoittelumahdollisuutta muutamana iltapäivänä arkiviikkoisin. Tehtäviin on kaavailtu muun muassa seuran juniorijoukkueiden valmentajien tukemista harjoituksien suunnittelussa ja toteutuksessa. Lisäksi tarjolla on vastuuvalmentajan rooli muutamassa seuran joukkueessa.

Sinulla on kokemusta lasten/nuorten jalkapallotoiminnasta, omaat vähintään UEFA-A koulutuksen sekä haluat olla mukana kehittämässä seuran toimintaa. Päivittäisessä työssä muutat ongelmat haasteiksi ja tavoitteena on aina ratkaisun löytäminen. Arvostamme positiivista asennetta, intohimoa, halua työskennellä pitkäjänteisesti sekä kehittää itseään. Osaat joko ruotsia, suomea tai englantia. Ruotsin kieli on ehdottomasti eduksi, mutta ei pakollinen.

Jos tunnistat itsesi edellä mainituista asioista, niin saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö. Jos kiinnostuit, niin lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo. Olemme valmiita toimimaan nopeasti heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätiedot ja hakemukset:

Jens Mattfolk Niklas Busk
Valmennuspäällikkö Toiminnanjohtaja
040 5510023 040 5832407
mattfolkjens@gmail.com niklas.busk@ekenasif.fi