Jäsenhuone|Työhuone

Laajasalon Palloseura hakee oppisopimusopiskelijaa (liikunnanohjauksen perustutkinto)

10.9.2019

Laajasalon Palloseura on kaakkoisessa Helsingissä toimiva jalkapalloseura. Seurassamme on joukkueita 2014 -syntyneistä aina veteraanisarjoihin asti, lisäksi tarjoamme monipuolisesti jalkapallokerhoja sekä -kouluja.

Lähiopiskelujaksot ovat Pajulahden urheiluopistolla ja työssäoppimisen osuus tapahtuu Laajasalon palloseurassa. Lisätietoja Laajasalon palloseurasta löydät täältä: www.laajasalonpalloseura.fi. Lisätietoja koulutuksesta täältä: www.pajulahti.com/koulutus/oppisopimuskoulutus/

Työnajantajana sitoudumme antamaan hyvän kokonaisnäkemyksen liikunnanohjaajan työstä jalkapallon parissa sekä ohjaamaan opiskelijaa saavuttamaan omat tavoitteensa työssäoppimisen kautta.

Vaatimuksena on että henkilöllä on mahdollisuus saada palkkatukea koko opiskelun ajaksi. Tämä mahdollisuus on henkilön itse selvitettävä työvoimatoimistosta. Lisätietoja täältä: www.te-palvelut.fi/te/fi/tyonantajalle/loyda_tyontekija/tukea_rekrytointiin/palkkatuki/index.html

Määräaikainen ja osa-aikainen (32h/vko) työsuhde alkaa viimeistään tammikuussa 2020. Työsuhteen kesto 1,5 - 2 vuotta. Työajat painottuvat arki-iltapäiviin /-iltoihin ja myös lauantai aamupäivään.

Meillä seurassa työnkuvaan kuuluisi pääasiassa:
- jalkapallon harrastetoiminnan kehittämistä
- toimintojen konkreettista ohjaamista viikottain (mm. jalkapallokerhot,-koulut ja -leirit, nuorten easy -futis -toiminta, perhefutis sekä koulu- ja päiväkotijalkapallotoiminta). Lisäksi nuorimmat tyttöjoukkueemme kaipaavat konkreettista valmennusapua harjoituksiin.
- henkilöllä itsellään on myös mahdollisuus vaikuttaa työn sisältöön joiltain osin.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Vapaamuotoisen hakemuksen voi jättää toiminnanjohtaja Juha Tikanderille osoitteeseen: juha(a)laajasalonpalloseura.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään tiistaihin 24.9. klo 14 mennessä.

- kerro lyhyesti itsestäsi ja taustastasi
- miksi koulutus kiinnostaa sinua?
- mitä kokemusta sinulla on lasten / nuorten / aikuisten ryhmien ohjaamisesta?
- onko sinulla jalkapallotaustaa?
- onko sinulla kokemusta järjestötoiminnasta?