Jäsenhuone|Työhuone

Keimolan Kaiku hakee harrastevalmentajaa

5.6.2019

 

 

Keimolan Kaiku eli Keika on Vantaalla Kivistön alueella toimiva monilajisseura ja sen jalkapallojaoksen alaisuudessa pelaa tällä hetkellä nelisen sataa eri-ikäistä futaria. Keika tarjoaa kaikille halukkaille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa laadukkaassa ympäristössä omalla tasollaan, omista lähtökohdistaan, pelkästä harrastamisesta tavoitteelliselle kilpatasolle.
Seuramme toiminnan kehittämiseen olemme saaneet opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea ja olemme myös mukana Suomen Palloliiton tyttöjen jalkapallon seurakehityshankkeessa.

Nyt haemme joukkoomme vakituiseen tehtävään puolipäiväistä (20 h/vk) harrastevalmentajaa. Harrastevalmentajan työ painottuu 3 – 8 -vuotiaiden lasten ohjaamiseen ja valmentamiseen.

Harrastevalmentaja toimii Keikassa:
• Perhefutis -toiminnan vetäjänä (lapset alle 4 vuotta vanhempien kanssa)
• Pallokerhon (4-5 -vuotiaat) pääohjaajana
• Tyttöjalkapallon (6-8 -vuotiaat) aloittavan ikäluokan vastuuvalmentajana
• Koulu- ja päiväkotiyhteistyön vastuuhenkilönä.
Kaikessa tekemisessä on tukena seuran junioripäällikkö.

Odotamme sinulta:
Tärkeintä on, että tulet hyvin toimeen lasten kanssa ja sinulla on jo kokemusta lasten kanssa toimimisesta. Lisäksi toivomme vähintään 18-vuoden ikää, kiinnostusta ja innostusta liikuntaan ja futikseen ja valmiutta tehdä iltatöitä sekä mahdollisesti myös viikonloppuisin.
Jalkapallovalmennuskokemus ja -koulutus on tietty eduksi, mutta seura myös tarjoaa mahdollisuuden koulutuksiin. Oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.
Tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen (20 h/vk), toiminta tapahtuu pääasiassa Kivistön suuralueella (Kivistö, Kannisto, Keimola).

Vapaamuotoiset hakemukset (sis. palkkatoive, CV, mahdolliset suosittelijat) 5.7.2019 mennessä sähköpostiosoitteeseen keika.junioripaallikko[at]gmail.com. Hakemuksia käsitellään jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään mahdollisimman pian hakuajan päättymisen jälkeen.

Lisätietoja samasta email-osoitteesta tai puhelimitse 050 300 5196 (ei kuitenkaan 24.6.-7.7. välisenä aikana).

Tehtävään valitun tulee toimittaa ennen työsopimuksen allekirjoitusta rikosrekisteriote lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisesti.