Jäsenhuone|Työhuone

Hyvinkään Palloseura hakee Nappulavastaavaa

29.5.2019

 

 

Hyvinkään Palloseura on yli tuhannen jäsenen kasvattajaseura. Olemme viimeisten vuosien aikana panostaneet paljon juniorityöhön. Tavoitteenamme on junioritoiminnassa pelaajan laadukas arki vesselifutarista vanhempiin ikäkausipelaajiin. Hyvinkään Palloseurassa on aktiivista harrastetoimintaa niin kesällä kuin talvella. Kesäisin pyörivä Euroliiga on noin 600 pelaajan ”kortteliliiga” jota on kehitetty viimeisimpinä vuosina eteenpäin. Talvella meillä on tarjontaa niin vesseli-, prinsessafutareille kuin jalkapallokoululaisille. Viime talvena mukaan uutena toiminta tuli myös lapsiaikuinen jalkapalloleikkikoulu. Tavoitteenamme on järjestää toimintaa vesseleistä vaareihin.


Nappulavastaavana olet tärkeä lenkki nuorempien pelaajien laadukasta arkea.


Nappulavastaavan toimenkuva:
- U7, U8 ja U9 ikäluokkavastaavana toimiminen o seuranvalmennuslinjan jalkauttaminen ikäluokkiin o toiminnan organisoiminen o valmentajien tutorointi - harrastetoiminnoista vastaaminen o euroliiga o eri harrastetoimintojen kehittäminen ja organisointi - seuran junioripuolen kehittäminen o valmennuslinjojen kehittäminen yhdessä valmennuspäällikön kanssa o seuran valmentajakoulutukset yhdessä valmennuspäällikön kanssa
Odotamme sinulta:
- tulet hyvin toimeen lasten kanssa ja sinulla on jo kokemusta lasten kanssa toimimisesta - olet iloinen, joustava ja positiivisesti asioihin suhtautuva - jalkapallo ja lasten valmennus on lähellä sydäntäsi - olet innovatiivinen ja sinulla on halu kehittyä ja kehittää toimintaa - kokemusta lasten ja nuorten jalkapallo toiminnasta

Tarjoamme sinulle:

- vakituisen ja kokopäiväisen työpaikan eteenpäin pyrkivässä ja vakaassa jalkapalloseurassa - loistavat puitteet kehittää suomalaista jalkapallokulttuuria Hyvinkäällä - positiivisen ja tavoitteellisen työyhteisön - koulutuspolun

Vapaamuotoiset hakemukset (sis. palkkatoive, CV, suosittelijat) tulee toimittaa Hyvinkään Palloseuran valmennuspäällikölle Timo Lehtihalmekselle timo.lehtihalmes@hyps.fi . Otsikko kenttään ”nappulavastaava”. Toimenkuva tullaan täyttämään, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.
Lisätietoja toimenkuvasta saa Tmo Lehtihalmekselta spostilla timo.lehtihalmes@hyps.fi tai soittamalla 040 844 0618 (ark. 14-17)
Tehtävään valitun tulee toimittaa ennen valintaa rikosrekisteriote lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisesti.


Hyvinkään Palloseura on vuonna 1947 perustettu jalkapalloseura. Hyvinkään Palloseuran arvot suvaitsevaisuus, vastuullisuus, avoimuus ja Hypsiläisyys. HyPS arvot kiteytyvät seuran sloganissa VOIMA.TAHTO.SYDÄN.
HyPSin toiminnan kohteena ovat kaikki Hyvinkään talousalueella ja lähiympäristössä asuvat jalkapallosta innostuneet ihmiset. HyPS tuottaa laadukasta jalkapallon kilpailu- ja harrastetoimintaa. HyPSissä on ehjä ketju joukkueita Euroliigasta edustustasolle asti. Joukkueiden toiminta on systemaattisesti johdettua, ja se perustuu yhteisesti hyväksyttyihin pelisääntöihin. HyPSin toiminnasta vastaavat osaavat ja motivoituneet henkilöt, ja seurassa on palveluiden tarjoamista varten hyvin toimiva organisaatio. Kaiken toiminnan ytimenä on yksittäisen pelaajan kehittäminen, ja sen ohessa myös toisten kunnioittaminen ja kasvaminen ihmisenä. Hyvinkään Palloseuran visiona ja missiona on jalkapallokulttuurin kasvattaminen vetovoimaisena ja positiivisena liikuttajana Hyvinkään alueella tarjoten laadukasta toimintaa harrastetasolta kilpatasolle.