Jäsenhuone|Työhuone

Liedon Pallo hakee päävalmentajaa

28.1.2019

 

Liedon Pallo on Länsi-Suomen alueen seitsemänneksi suurin seura noin 650 lisenssipelaajan määrällään. Olemme panostamassa voimakkaasti seuran kehittämiseen tulevina vuosina, ja erityisenä kohteena on miesten ja naisten edustusjoukkueiden toimintaan panostaminen. Tavoitteenamme on luoda edustusjoukkueista myös ylpeyden aihe omille junioreillemme kautta linjan, sarjatasosta riippumatta. Tavoitteenamme on myös rakentaa tulevina vuosina Lietoon oma monitoimihalli harjoitteluolosuhteiden parantamiseksi entisestään.

Haemme nyt miesten edustusjoukkueelle

PÄÄVALMENTAJAA

Liedon Pallon miesten joukkue pelaa tulevalla kaudella Vitosessa (viime kaudella Nelonen) ja tavoittelee suoraa paluuta ylemmälle sarjatasolle, ja tulevaisuudessa nousua vähintään Kolmosen tasolle.

Joukkueella on kauden aikana käytössään hyvät harjoitteluolosuhteet (kaksi tekonurmea ja yksi luonnonnurmi, kuntosali) ja talvikaudella harjoittelemme sekä Maskun Taponkedon lämpimässä hallissa, että Lietohallilla sisätiloissa.

Tarjoamme erinomaisen paikan tulla mukaan kehittämään koko seuraa, olitpa sitten kokeneempi tai vasta valmennusurasi alussa oleva valmentaja. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

puheenjohtaja@liedonpallo.net, Tero Karinti 0409311550