Valmentajakoulutusta Eerikkilässä 2.7.

20.6.2022

Eerikkilässä järjestetään kehittävä teholeiri aktiivifutaajille 1.-3.7.2022 ja lauantaina 2.7. leirin yhteydessä pidetään valmentajakoulutus. Valmentajakoulutuksen vetävät maajoukkueesta tuttu Joonas Kolkka ja monissa huippuseuroissa työskennellyt hollantilainen Jan van Loon.
 

Ohjelma :

Kokoontuminen Eerikkilän urheiluopistolla kello 15.00 infossa. Tule ajoissa paikan päälle.

Luento: Jan ja Joonas kertovat nykyisten seurojensa FC Utrechtin Ja PSV Eindhovenin akatemioiden toiminnasta. Jan valottaa myös jonkin verran aikaisempien seurojensa Arsenalin ja Wolfsburgin tapoja ja samalla voimme verrata näiden kaikkien toimintaa Suomeen. Kysymyksiä saa esittää ja toivommekin kunnon keskustelua.

Noin kello 16.45 siirtyminen ulos pelikentälle.  Jan ja Joonas näyttävät 4 malliharjoitetta,joita tehdään paljon Hollannin akatemioissa. Malliryhmänä toimivat leirillä olevat pelaajat.

Harjoituksen jälkeen on mahdollisuus piipahtaa opiston kahvilassa.

Kello 18.45 toinen luento, malliharjoituksen purkaminen. Sen jälkeen käydään läpi pelin eri vaiheita (hyökkääminen, puolustaminen, tilanteenvaihdot) ja miten näitä harjoitellaan eri ikäluokissa. Haluamme kuulla myös paikalla olevien valmentajien kokemuksia ja näin saamme jälleen kunnon keskustelun aikaiseksi.

Kello 20.15 päätämme tilaisuuden diplomien jakoon.

Football Events,
Joonas Kolkka, Jouni Lilja, Pekka Haaranen ja Jan van Loon

Lisätietoja ja ilmoittautuminen