Jäsenhuone|Työhuone

VALMENTAJAKSI KÄPYLÄN PALLOON

14.5.2021

Käpylän Pallo hakee nyt uusia valmentajia seuran United-joukkueisiinsa kaudelle 2021–2022.

Käpylän Pallo on vuonna 1956 perustettu helsinkiläinen jalkapalloseura, jonka harjoitusolosuhteet ovat keskittyneet Kumupulan, Käpylän ja Oulunkylän alueelle. Seuralla on oma harjoituskeskus Kumpulanlaaksossa (KäPa-Campus), jonne harjoittelu on ensisijaisesti keskitetty.Seuralla on oma urheilutoiminnanlinjaus, jossa pelaajat ovat jaettu eri ryhmiin sitoutumisen, yrittämisen, osaamisen ja motivaation mukaan.

• United-joukkueet ovat ikäluokan edustusjoukkueita, jotka pyrkivät pelaamaan kansallisesti korkeimmalla mahdollisella tasolla.

• United joukkueet pyrkivät kilpailullisesti mahdollisimman korkealle niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Konseptin tarkoitus on tarjota huippupelaajakehitykseen suuntautuva pelaajapolku tavoitteellisille ja jalkapalloammattilaisuutta tavoitteleville pelaajille.

• Joukkueessa toimii seuran nimittämä ammattivalmennus sekä toiminta on hyvin suunnitelmallista ja pelaajien kehittymistä seurataan sekä dokumentoidaan läpi vuositason.

• United joukkueet osallistuvat lisäksi Sami-Hyypiä akatemian toimintaan, jonka perusteella pelaajien kehittymistä pystytään vertailemaan niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin huippupelaajien standardeihin peilaten.

• Perheiltä ja pelaajilta edellytetään sitoutumista ja pitkäjänteistä suhtautumista harjoittelun tuomiin tuloksiin. Kilpajoukkueessa tulee olla valmis sietämään pettymyksiä ja vastoinkäymisiä turvallisessa ja pedagogisessa ympäristössä.

Kenelle tämä sopii?

- Olet kiinnostunut jalkapallovalmentamisesta, itsesi, pelaajien sekä joukkueiden kehittämisestä
- Sinulla on palava halu kehittyä valmentajana ja olla kehittämässä suomalaista jalkapalloa sekä pelaajia
- Sinulla on kokemusta lasten ja nuorten jalkapallovalmentamisesta
- Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja pedagogiset valmiudet pelaajien kehittämiseen sekä kykenet toimimaan osana moniammatillista tiimiä, joka tähtää pelaajakehitykseen
- Olet valmis viemään seuraamme eteenpäin ja kykenet tuomaan rohkeasti myös omia ajatuksia pelaajien ja joukkueiden kehittämiseen

Mitä Käpylän Pallo tarjoaa sinulle:

- Mahdollisuuden kouluttautua jalkapallovalmennuksen ammattilaiseksi
- Oppimista edistävän valmentajayhteisön
- Näköalapaikan laadukasta junioritoimintaa tekevään seuraan
- Valmentajapolun, jossa sinulla on mahdollisuus edetä valmentajana seuran sisällä
- Valmennuspäällikön ja työyhteisön sparraavan tuenYhteydenotot:
Jesse Martin
Jesse.martin@kapylanpallo.fi
0443736285