Jäsenhuone|Työhuone

EIF hakee valmentajaa (miesten 3-divisioona, juniorijoukkueet)

14.11.2018

Ekenäs Idrottsförening r.f. etsii vastuuvalmentajaa EIF/Akademi joukkueeseen kaudelle 2018 – 2019. Joukkue pelaa miesten 3-divisioonassa. Joukkueen tärkeimpinä tehtävinä on olla ensimmäinen askel senioripeleihin sekä kehittää nuoria ja lupaavia pelaajia. Tehtävässä tehdään tiivistä yhteistyötä seuran edustusjoukkueen (1-divisioona) valmentajien kanssa. Tämän lisäksi vastuulle tulee muutaman juniorijoukkueen vastuuvalmentajan tehtävät, sekä junioripelaajien yksilöllisten valmiuksien kehittämistä. Kokonaistyöaika tullaan tarkentamaan, mutta arvioidaan olevan noin 20 – 25 tuntia/viikko. Työ ajoittuu pääsääntöisesti iltoihin ja viikonloppuihin.

Oletko valmentaja, jolla on palava halu kehittää nuoria pelaajia ja saada heidät paremmiksi jalkapalloilijoiksi? Jos vastauksesi on kyllä, niin olet ehkä etsimämme valmentaja. Toivomme sinulta vähintään UEFA-B lisenssiä, mutta tämä ei ole ehdoton vaatimus. Toivomme myös, että haluat kehittyä valmentajana. Tarjoamme seuran täyden tuen sekä mahdollisuuden kouluttautua valmentajana.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi missä käy ilmi valmennuskokemus sekä valmentajakoulutus, palkkatoive sekä yhteystiedot. Kerro myös minkälainen olet ihmisenä ja miksi ajattelet olevasi oikea henkilö tehtävään.

Pyydämme lähettämään hakemukset viimeistään 27.11.2018 sähköpostitse osoitteeseen mattfolkjens@gmail.com.

Lisätiedot: jalkapallojaoston valmennuspäällikkö Jens Mattfolk, mattfolkjens@gmail.com, 040 5510 023