Jäsenhuone|Työhuone

Valmentajapäivät 24.-25.9.2010

Valmentajapäivät Helsingissä 24.-25.9.2010

Suomen Jalkapallovalmentajat järjestivät yhdessä Suomen Palloliiton kanssa vuoden Valmentajapäivät Helsingissä hotelli Scandic Continentalissa 24.-25.9. Koulutus oli suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneet jalkapalloharjoittelun rytmityksestä, fyysisen kunnon rakentamisesta sekä oman A-maajoukkueemme tilanteesta. Ohjelmaan osallistuneille A-valmentajille tilaisuus toimi A-lisenssin virallisena päivittäjänä.

OHJELMA (kokoustila Ambassador III)

Perjantai 24.9.

17.00 Tulokahvi
17.20 Tilaisuuden avaus
17.30 Raymond Verheijen (Hollanti)

- jalkapallon lajianalyysistä
- fysiologia – harjoittelun rytmittäminen
- käytännön esimerkkejä

20.30 Päivän päätös
Lauantai 25.9
09.00 Aamiaisbuffet kokoustilassa
09.20 Stuart Baxter
- UEFA:n päävalmentajasymposiumin anti
- A-maajoukkue EM-karsinnoissa
10.45 Elmar Wienecke (Saksa)
- jalkapalloilijan fyysisen harjoittelun perusteista
- esimerkkeinä Saksan maajoukkueet, Euroopan huippujoukkueet
 
12.30 Tilaisuuden päätös ja lounas
15.00 Suomen Cupin Finaali Sonera stadionilla

Esityksiä:
Elmar Wienecke 
Raymond Verheijen
Stuart Baxter

VALMENTAJAPÄIVÄT 24.-25.9.2010 HELSINGISSÄ

Suomen Jalkapallovalmentajat ja Suomen Palloliitto järjestivät yhdessä Suomen Cupin Finaalipäivän yhteydessä huippuseminaarin, mihin luennoitsijoiksi saapui kaksi jalkapallomaailman terävintä nimeä esitelmöimään jalkapallon kestävyysharjoittelusta ja levon ja rasituksen rytmittämisestä. Hollantilainen Raymond Verheijen on työskennellyt mm. Guus Hiddingin kanssa sekä Venäjän että Etelä-Korean kestävyysvalmentajana. Lisäksi hän on ollut Sekä Hollannin maajoukkueen että useiden johtavien suurseurojen kestävyysvalmentajana.

Saksalainen Elmar Wienecke on tehnyt tutkimuksia Saksan maajoukkueiden sekä eurooppalaisten huippumaiden kestävyysharjoittelusta. Seminaarin ohjelmassa oli lisäksi MM-turnauksen yhteenvetoa ja analyysejä. Maajoukkueen päävalmentaja Stuart Baxter analysoi Suomen EM-karsintalohkoa ja kertoi terveiset UEFA:n päävalmentajasymposiumista.Tapahtuma päättyi Suomen Cupin Finaaliin.