Jäsenhuone|Työhuone

Jäsenpalvelut

Suomen Jalkapallovalmentajat ry

Suomen Jalkapallovalmentajat ry on yhdistys Sinua varten. Maassamme on lähes 10 000 valmennus- tai ohjaustyötä tekevää miestä ja naista.Tehtävämme on ajaa valmentajien asiaa ja seuraavassa esittelemme, millä kaikilla tavoilla Sinä voit hyödyntää jäsenyyttäsi.

Vuosikokouksessa 12.12.2017 päätettiin laskea jäsenmaksua 15 eurolla.

Uudet jäsenet maksavat ensimmäisestä jäsenvuodestaan 55 euroa.  Muutoin jäsenmaksu on 70 euroa vuodessa.  Jäsenmaksu 12- vuotiaiden ja sitä nuorempien valmentajille on 30 euroa. Jäsenmaksu koskee kalenterivuotta.


 

 

JÄSENLEHTI

Julkaisemme vuosittain 2 printtilehteä, jotka sisältävät runsaasti valmennusta, koulutusasiaa ja oikeusturva-asiaa sekä konkreettisia harjoitteita ja viikko-ohjelmia eri tasoille. Tämän lisäksi julkaisemme digijulkaisuna Verkkovalmentajaa.

TIEDOTTEET

Yhdistys lähettää tiedotteita tarpeen mukaan tai voit itse lukea tuoreimmat uutiset kotisivuiltamme ja lähettää myös sähköpostia meille päin.

KOTISIVUT

Kotisivuilla on mm. valmentajapörssi sekä linkkejä, joiden kautta löydät esim. malliharjoitteita.

TAKTIIKKAPALAVERIT

Järjestämme muutaman kerran vuodessa maajoukkueiden kotimaan otteluiden yhteydessä taktiikkaistuntoja yhdessä maajoukkuevalmentajien kanssa.  

VALMENTAJAPÄIVÄT

Järjestämme perinteiset Valmentajapäivät kerran vuodessa ja tarpeen mukaan myös muita koulutustilaisuuksia. Koulutustilaisuudet ovat virallista lisenssien täydennyskoulutusta. Osallistumiset valmentajapäiville ja koulutustapahtumiin jäsenhinnalla joka on -20% normaalihinnasta.
 

SOPIMUSNEUVONTA

Yhdistyksemme antaa tarvittaessa sopimusneuvontaa jäsenilleen kaikilla tasoilla ja kauttamme on mahdollista saada valmentajasopimuspohja. Jäsenten neuvonantajana toimii varatuomari, asianajaja Hannu Kalkas hannu.kalkas@teperi.co, puh 0400 942 258.

KANSAINVÄLINEN TOIMINTA

Meillä on erinomaiset yhteydet auttaa jäseniämme vierailemaan eurooppalaisissa seuroissa tai kansainvälisissä otteluissa (vain ryhmille). Tarvittaessa järjestämme opintomatkoja kokonaisille ryhmille.

LIITY

 

Mikäli haluat lopettaa jäsenyyden, laitathan viestiä osoitteeseen sjv@elisanet.fi