Jäsenhuone|Työhuone

Nordic Football Conference 2022 järjestetään toukokuussa

12.1.2022

Nordic Football Conference 2022 järjestetään toukokuussa – erikoisvieraana Jonathan Wilson

Suomen Palloliitto ja Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellinen tiedekunta järjestävät  yhteistyössä ensimmäisen Nordic Football Conferencen 11.-12. toukokuuta.

Kansainvälinen kaksipäiväinen konferenssi keskittyy valmennukseen ja pelaajakehitykseen, jalkapallokulttuurin ajankohtaisiin kysymyksiin ja jalkapallon globaaleihin käytänteihin.

Konferenssin plenaaripuhujia ovat apulaisprofessori Bruno Travassos (University of Beira Interior), apulaisprofessori Bente Skogvang (Inland Norway University of Applied Sciences) sekä yliopistonlehtori Arto Nevala (Itä-Suomen yliopisto).

Konferenssin erikoisvieras on jalkapallokirjoittaja Jonathan Wilson. Kansainvälisesti arvostettu Wilson on kirjoittanut useille sanomalehdille  – tällä hetkellä The Guardianille ja Sports Illustratedille. Wilson on kirjoittanut 11 kirjaa, mukaan lukien modernin klassikon Inverting the Pyramid – The history of football tactics. Myös useista jalkapallopodcasteista tuttu Wilson on valittu kannattajien toimesta kolme kertaa vuoden jalkapallokirjoittajaksi. 
Lue lisää