Jäsenhuone|Työhuone

Jyrki "Jyrä" Heliskoski on poistunut joukkueestamme

30.12.2020

Eilen saimme suru-uutisen mikä koskettaa koko suurta suomalaista jalkapalloperhettä. Kaikkien tuntema Jyrki "Jyrä" Heliskoski on menehtynyt pitkäaikaiseen sairauteen 75 vuoden ikäisenä.

Jyrä jää meille kaikille muistoihin merkittävänä persoonana, joka teki pitkän ja ansiokkaan uran valmentajana ja kouluttajana seuratasolla sekä Suomen Palloliitossa. Sain olla vuosikaudet hänen työkaverinaan monissa valmennukseen ja valmentajien kouluttamiseen liittyvissä toimissa. Opin tuntemaan Jyrkin äärimäisen luotettavana, innostavana ja kannustavana ihmisenä. Olipa meillä sitten yhteinen valmennustapahtuma, koulutustilaisuus, opintomatka tai lomamatka, niin Jyrän kanssa ei pitkästynyt koskaan. Hänen hienosta persoonastaan huokui myös toinen toisestaan huolehtiminen. Jyrki halusi pitää sekä läheisistään että ystävistään huolta.

Jyrä oli tärkeä myös meidän jalkapallovalmentajien toiminnan kehittämisessä. Hän oli aina valmis jakamaan osaamistaan ja palvelemaan kaikkia suomalaisia valmentajia. Ne muistot jäävät elämään lukuisten valmentajien mieliin. Olemme siitä kiitollisia.

Jäämme kaipaamaan sinua Jyrki. Sinun persoonasi ja oppisi jäävät kuitenkin elämään keskuudessamme. Me haluamme vaalia niitä edelleen.

Lepää rauhassa.
Lämmin osanotto omaisille ja läheisille.

Jukka Vakkila
Suomen Jalkapallovalmentajat ry