Jäsenhuone|Työhuone

Jäsenpalvelut

Suomen Jalkapallovalmentajat ry

Suomen Jalkapallovalmentajat ry on yhdistys Sinua varten. Maassamme on lähes 10 000 valmennus- tai ohjaustyötä tekevää miestä ja naista.Tällä hetkellä olemmekin suurin yhden lajin valmentajayhdistys.Tehtävämme on ajaa valmentajien asiaa ja seuraavassa esittelemme, millä kaikilla tavoilla Sinä voit hyödyntää jäsenyyttäsi.

Uudet jäsenet maksavat ensimmäisestä jäsenvuodestaan 55 euroa.  Muutoin jäsenmaksu on 85 euroa vuodessa. Uutena jäsenyys 12- vuotiaiden ja sitä nuorempien valmentajille 35 euroa (ei sisällä oikeusturvaa). Jäsenmaksu koskee kalenterivuotta.

Vuosikokous 14.12.2015 päätti, että seuroilla on mahdollista nimetä 5  (12-vuotiaiden ja sitä nuorempien valmentajia) jäseniksi hintaan a 20 euroa ja että seuroilla on mahdollisuus nimetä 5 (yli 12- vuotiaiden ja aikuisten valmentajia) jäseniksi hintaan a 45 euroa. Nämä tarjoukset sisältävät kaikki jäsenedut lukuun ottamatta oikeusturvavakuutusta ja hinnat ovat voimassa ensimmäisen vuoden.
Seurojen ilmoittautumiset suoraan sähköpostilla osoitteeseen sjv@elisanet.fi: valmentajan nimi, osoite, sähköpostiosoite ja joukkue.
Ensimmäisen vuoden jälkeen jäsenlaskut lähetetään jokaiselle kotiosoitteesee
n ellei toisin sovita.
Mikäli haluat lopettaa jäsenyyden, laitathan viestiä osoitteeseen sjv@elisanet.fi

JÄSENLEHTI

Julkaisemme vuosittain 2 jäsenlehteä paperiversiona (kevät, syksy), jotka sisältävät runsaasti valmennusta, koulutusasiaa ja oikeusturva-asiaa sekä konkreettisia harjoitteita ja viikko-ohjelmia eri tasoille. Tämän lisäksi lehti ilmestyy nettiversiona joka toinen kuukausi.

TIEDOTTEET

Yhdistys lähettää tiedotteita tarpeen mukaan tai voit itse lukea tuoreimmat uutiset kotisivuiltamme ja lähettää myös sähköpostia meille päin.

KOTISIVUT

Kotisivuilla on mm. valmentajapörssi sekä linkkejä, joiden kautta löydät esim. malliharjoitteita.

TAKTIIKKAPALAVERIT

Järjestämme muutaman kerran vuodessa Suomen A/Olympiajoukkueiden kotimaan otteluiden yhteydessä taktiikkaistuntoja yhdessä maajoukkuevalmentajien kanssa.  

VALMENTAJAPÄIVÄT

Järjestämme perinteiset valmentajapäivät vuosittain. Tänä vuonna vietämme SJV:n 40-vuotisjuhlavuotta ja järjestämme syksyn Valmentajapäivien lisäksi juhlaseminaarin Tampereella kesäkuussa.
Osallistumiset valmentajapäiville ja koulutustapahtumiin jäsenhinnalla.

SOPIMUSNEUVONTA

Yhdistyksemme antaa tarvittaessa sopimusneuvontaa jäsenilleen kaikilla tasoilla ja kauttamme on mahdollista saada valmentajasopimuspohja. Jäsenten sopimus- ja lakiasioita hoitaa varatuomari, asianajaja Hannu Kalkas hannu.kalkas@teperi.co
puh 0400 942 258.

OIKEUSTURVA

Yhdistyksellä on oikeusturva- ja vastuuvakuutus, jonka piiriin kaikki jäsenemme, jotka maksavat normaalihintaisen jäsenmaksun, kuuluvat. Autamme myös edunvalvontaan liittyvissä kysymyksissä.

VAKUUTUSETU

Jäsenet saavat merkittävän 15% alennuksen Vakuutusyhtiö Fennian vakuutuksista.

KANSAINVÄLINEN TOIMINTA

Meillä on erinomaiset yhteydet auttaa jäseniämme vierailemaan eurooppalaisissa seuroissa tai kansainvälisissä otteluissa (vain ryhmille). Tarvittaessa järjestämme opintomatkoja kokonaisille ryhmille.

LIITY