Jäsenhuone|Työhuone

Jäsenpalvelut

Suomen Jalkapallovalmentajat ry

Suomen Jalkapallovalmentajat ry on yhdistys Sinua varten. Maassamme on lähes 10 000 valmennus- tai ohjaustyötä tekevää miestä ja naista.Tällä hetkellä olemmekin suurin yhden lajin valmentajayhdistys.Tehtävämme on ajaa valmentajien asiaa ja seuraavassa esittelemme, millä kaikilla tavoilla Sinä voit hyödyntää jäsenyyttäsi.

Vuosikokouksessa 12.12.2017 päätettiin laskea jäsenmaksua 15 eurolla.

Uudet jäsenet maksavat ensimmäisestä jäsenvuodestaan 55 euroa.  Muutoin jäsenmaksu on 70 euroa vuodessa.  Jäsenmaksu 12- vuotiaiden ja sitä nuorempien valmentajille on 30 euroa. Jäsenmaksu koskee kalenterivuotta.


Yhdistyksellä on jälleen vilkas vuosi edessä. Tulevana kesänä ison huomion saa tietysti Venäjän MM-lopputurnaus. Suomessa pelataan U19 EM-turnaus heinäkuussa ja Nations League A-maajoukkueen osalta käynnistyy syyskuussa. Vuoden Valmentajapäivät järjestetään entiseen malliin ensi syksynä. Koulutustapahtumia joihin SJV osallistuu järjestetään siis tänä vuonna useampia. Olemme laskeneet jäsenmaksuja viime vuosikokouksen päätöksellä. Myös koulutustapahtumiin jäsenillä on omat erikoishintansa selkeällä alennuksella.

Sopimus vastuu- ja oikeusturvavakuutuksesta Pohjolan kanssa on päättynyt viime vuoden lopussa. Asianajaja Hannu Kalkas jatkaa yhdistyksen jäsenten neuvonantajana entiseen malliin. Parasta aikaa työstetään yhteistyösopimusta  YTK:n (Yleinen työttömyyskassa /"Loimaan kassa") kanssa. YTK sekä YTK-yhdistys tarjoavat erinomaiset palvelut ja vastikkeet työntekijöille elämän eri tilanteissa. 

Terveisin
Jukka Vakkila
puheenjohtaja


 

JÄSENLEHTI

Julkaisemme vuosittain 2 jäsenlehteä paperiversiona (kevät, syksy), jotka sisältävät runsaasti valmennusta, koulutusasiaa ja oikeusturva-asiaa sekä konkreettisia harjoitteita ja viikko-ohjelmia eri tasoille. Tämän lisäksi lehti ilmestyy nettiversiona joka toinen kuukausi.

TIEDOTTEET

Yhdistys lähettää tiedotteita tarpeen mukaan tai voit itse lukea tuoreimmat uutiset kotisivuiltamme ja lähettää myös sähköpostia meille päin.

KOTISIVUT

Kotisivuilla on mm. valmentajapörssi sekä linkkejä, joiden kautta löydät esim. malliharjoitteita.

TAKTIIKKAPALAVERIT

Järjestämme muutaman kerran vuodessa Suomen A/Olympiajoukkueiden kotimaan otteluiden yhteydessä taktiikkaistuntoja yhdessä maajoukkuevalmentajien kanssa.  

VALMENTAJAPÄIVÄT

Järjestämme perinteiset valmentajapäivät vuosittain. Viime vuonna vietimme SJV:n 40-vuotisjuhlavuotta ja järjestimme syksyn Valmentajapäivien lisäksi juhlaseminaarin Tampereella kesäkuussa.
Osallistumiset valmentajapäiville ja koulutustapahtumiin jäsenhinnalla.

SOPIMUSNEUVONTA

Yhdistyksemme antaa tarvittaessa sopimusneuvontaa jäsenilleen kaikilla tasoilla ja kauttamme on mahdollista saada valmentajasopimuspohja. Jäsenten sopimus- ja lakiasioita hoitaa varatuomari, asianajaja Hannu Kalkas hannu.kalkas@teperi.co
puh 0400 942 258.

VAKUUTUSETU

Jäsenet saavat merkittävän 15% alennuksen Vakuutusyhtiö Fennian vakuutuksista.

KANSAINVÄLINEN TOIMINTA

Meillä on erinomaiset yhteydet auttaa jäseniämme vierailemaan eurooppalaisissa seuroissa tai kansainvälisissä otteluissa (vain ryhmille). Tarvittaessa järjestämme opintomatkoja kokonaisille ryhmille.

LIITY

 

Mikäli haluat lopettaa jäsenyyden, laitathan viestiä osoitteeseen sjv@elisanet.fi